OM OSS

Maria Lasén

Maria är grundare och ägare av StilStudion. Hon är 35 år, hemma från Åland och bor nu i Purmo med sin man och sina tre barn. Hon är utbildad kosmetolog 2008 och frisör 2011. Hon har många års erfarenhet av företagande inom skönhetsbranschen och har lärt upp många studeranden genom åren och vill alltid föra sitt kunnande vidare. Färg och form och det estetiska har alltid legat henne varmt om hjärtat. Maria inspireras av skönhetsbranschens stora stjärnor, att följa de växlande trenderna, av kunderna och såklart hennes kunniga kolleger. Maria gillar att göra make-overs, är noggrann i sitt arbete och kräver alltid perfektion av sig själv.

Elisabeth Nylund

Elisabeth (Belli) är 29 år, hemma från Purmo och bor nu i Jakobstad. Hon är utbildad merkonom 2014 och frisör 2016. Elisabeth har jobbat som egenföretagare på StilStudion sen 2016.

Hon är ett idérikt proffs som älskar att skapa nya stilar och är alltid redo för även de mest krävande färgningsutmaningar. Olika balayage-tekniker är Elisabeths starka kort. Elisabeth är väldigt trendmedveten och inspirerar gärna sina kunder med det senaste. Hon är vänlig och alltid ivrig till att lära sig nytt och utveckla sig själv.

Ellen Forsman

Ellen är 23 år, hemma från Esse och bor där. Hon är utbildad kosmetolog 2019 och frisör 2020. Före hon startade sitt företag praktiserade hon flera år vid StilStudion.

Ellen gillar att göra förändringar både vad gäller klippstil och färgningar. Det varvar hon med att göra lugna kosmetologbehandlingar emellan. För Ellen är det viktigt att kunden får njuta av upplevelsen och alltid känner sig välkommen i hennes stol, precis som kunden är. Till sin personlighet är Ellen glad och humoristisk, och inte rädd för att ta i. Det blir aldrig tråkigt i hennes närvaro.